Istutuspora, pitkävartinen
Power Planter 76 x 610 mm

Tuotekoodi: T250 59,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Määrä: 1

Pitkävartinen maapora kukkasipuleiden istutukseen.


Kaikki mitä olet halunnut tietää maaporista, mutta et tiennyt keneltä kysyä

Jos sinulla on kysyttävää maaporista, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä vastaamme muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin maaporista. Lue lisää saadaksesi vastaukset!

1. Mikä on maapora?

Ensimmäinen kysymyksesi voi olla, mikä on maapora? Nämä ovat yksinkertaisia työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan erikokoisten reikien tekemisessä. Tyypillisesti kevyt ja hankintahinnaltaan edullinen maapora voi auttaa sinua monenlaisissa tehtävissä – kukkasipulien ja muiden sipulikasvien istutuksesta tolpanreikien kaivamiseen.

2. Mihin tarvitsen maaporaa?

Elämän helpottamiseen! Maaporat ovat erityisen käteviä toistuvissa tehtävissä. Jos et pidä työläistä urakoista, kuten kymmenien yksivuotisten kasvien istuttamisesta, tai jos sinulla on suuri vihannespuutarha, huomaat, että on paljon nopeampaa ja helpompaa kaivaa kymmeniä kuoppia maaporalla kuin kuokalla tai lapiolla. Maaporat toimivat hyvin myös vaikeasti kaivattavaan maaperään. Raskas savimaa, joka yleensä takertuu lapioon, ei ole ongelma maaporan kanssa.

3. Miten maaporaa käytetään?

Power Planterin maaporat ovat helppokäyttöisiä. Kaikissa malleissamme on kuusiokara, joka sopii tavalliseen porakoneeseen. Maaporan käyttämiseksi kuusiokara kiinnitetään sähkö- tai akkuporakoneeseen. Kun istukka on kiristetty, olet valmis kaivamaan.

Varmista, että maapora pysyy pystysuorassa käytön aikana ja ole valppaana – porakone potkaisee hieman takaisin, kun maapora alkaa purra maahan. Kun maapora kaivaa, sitä ei tarvitse painaa. Anna poran kaivaa, kunnes olet saavuttanut halutun syvyyden, ja sitten voit turvallisesti nostaa työkalun reiästä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio