Valmistaja: Lefeber

Keskiaikainen tulppaani, Darwin sekoitus
Family van Eyck 15kpl

Tulipa Perfect Partners
Tuotekoodi: 19224
Määrä 1-4 5+ 
Kappalehinta 9,40€ 7,52€
Alennus - 20%
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Korkeus: 40cm
Määrä: 15
Koko: 12/14cm
Kukkimisajankohta: toukokuu -

 

  Darwin-hybriidit ovat yksinkertaiset tulppaanit jotka kukkivat toukokuussa pitkillä varsilla, 50-70cm. Darwin-tulppaanit kukkivat yleensä vuodesta toiseen ja ovat aina yhtä kauniit. Kukat ovat suuria ja näyttäviä. Darwin-hybridit ovat keskiaikaisia kukkijoita eli ne kukkivat toukokuussa. Etenkin Apeldoorn -tulppaanit ovat varmoja talvehtijoita, ja kunhan muistaa lannoittaa niitä keväisin ennen kukintaa, pitkäikäisempiä kukkijoita saa tulppaaneista etsiä.

Kukkasipulit viihtyvät kuohkeassa, vettä läpäisevässä maassa. Liian märässä ne mätänevät. Tulppaanien istutusaika riippuu syksyn lämpötiloista. Sipuleita ei kannata istuttaa ennen kuin lämpötila on pysyvästi alle 8 astetta, jotteivat ne innostu kasvamaan jo syksyllä. Pääsääntöisesti tulppaanit istutetaan syys-lokakuussa. Sipulit säilytetään viileässä ja kuivassa ennen istutusta. Tulppaanien istutussyvyys on noin kolme kertaa sipulin korkeus eli n. 10-15cm. Istutusväli 5-20cm.






Syksyllä istutettavat sipulit saapuvat varastolle syyskuun puolivälissä, jonka jälkeen ne lähetetään asiakkaille tilausjärjestyksessä.



Tilaukset lähetetään alkaen sunnuntaina, 15. syyskuuta, 2024.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio