Valmistaja: Lefeber

Miekkalilja
Polar Bear

Gladiolus
Tuotekoodi: 19100 5,90€
Ei tällä hetkellä myynnissä

Tuotekuvaus:

Määrä: 10
Koko: 14/16cm
Kukkimisajankohta: elokuu - syyskuu

 

Puhtaanvalkoiset kukat, hieman röyhelöiset

Gladioluksen mukulat voi istuttaa ruukkuihin esikasvatukseen huhtikuussa, jotta kukinta aikaistuisi, tai istuttaa suoraan kasvupaikalle yöhallojen mentyä. Mukulat painetaan multaan kovera puoli alaspäin ja nystyllinen puoli ylöspäin siten, että silmu jää maanpinnalle. Taimia karaistaan  ja lopulliseen kasvupaikkaan ne voidaan istuttaa kesäkuussa yöhallojen mentyä.

Gladiolus ei talvehdi ulkona, mukulat kaivetaan syksyllä ensimmäisten pakkasten jälkeen ylös ja annetaan kuivahtaa jonkin aikaa. Mukulat irrotetaan varsista ja säilytetään talven yli peitettynä hiekkaan tai turpeeseen, viileässä ja kuivassa varastossa, noin 5 °C. Mukulat ei saa päästä kuivumaan rutikuiviksi talven aikana. 

HUOM! Suosittelemme että tilaat kevään kukkasipulit erikseen muista myöhäisemmin toimitettavista tuotteista, jotta saat ne hyvissä ajoissa esikasvatettavaksi.

Huomioi erilliset toimitusajat. Tilauksesi toimitetaan yhdessä lähetyksessä kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat saapuneet varastoon. Jos haluat heti saatavilla olevat tuotteet nopeasti niin tee niistä erillinen tilaus.

Huomioithan että jos haluat siemenet heti niin ne on tilattava erikseen.

 Kevään sipulit tulevat myyntiin helmikuussa 2025

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio