Valmistaja: Lefeber

Narsissi sekoitus
Sunny Spring 10kpl

Narcissus
Tuotekoodi: 58066
Määrä 1-4 5+ 
Kappalehinta 8,10€ 6,48€
Alennus - 20%

Tuotekuvaus:

Korkeus: 35cm
Määrä: 10
Koko: 12/14
Kukkimisajankohta: toukokuu - toukokuu

 Loppuunmyyty

Ihastuttava narsissisekoitus jossa keltaiset narsissi jolla lyhyet torvet, avoimet torvet ja kerrotut torvet. Tästä saat helposti kaunis istutus joka loistaa puutarhassa.

 

Narsissit ovat ihanat helppohoitoiset kevään kukkijat jotka saavat kasvaa rauhassa, eläimet kartaavat narsisseja. Narsissit kasvavat ja leviävät vuodesta toiseen ja kukinta vain vahvistuu. Narsissit ovat hienoja tuoksuvia leikkokukkia. Narsissin sipulit istutetaan kasvupaikalle syksyllä kun sää alkaa viilenemään. Jos on aikainen talvi, niiden juurtuminen voi edesauttaa peittämällä istutuspaikka jotta routaa ei pääse heti sinne. Osa narsisseista voi hyötää ruukkuissa jolloin ne kukkivat sopivasti pääsiäisellä.
Narsisseista saa ihanat istutukset joko istuttamalla ne ryhmittäin tai istuttaa leveästi isoilla alueella. Osa narsisseistä sopivat myös reunoille tai kivikkoille.
Narsissien kanssa on hyvää istuttaa isolehtiset perennat joiden lehdet peittävät narsissien kuihtuvat lehdet kukinnan jälkeen. Esimerkiksi tarhapäivänlilja tai kuunlilja sopivat tähän erinomaisesti.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio