Valmistaja: Green Garden

Keskiaikainen tulppaani, monikukkainen
Wonder Club 5kpl

Tulipa
Tuotekoodi: 10398
Määrä 1-4 5+ 
Kappalehinta 6,10€ 4,88€
Alennus - 20%
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Määrä: 5
Koko: 11/12cm
Kukkimisajankohta: huhtikuu - toukokuu

Ihastuttava monikukkainen tulppaani. 

 

 Hauskat monikukkaiset terttutulppaanit jakavat päävarret luonnollisesti kolmeen tai useampaan erilliseen kukkapäähän, 3-5kpl, luoden näyttävän ja erikoisen lisän kukkapenkkiin ja niiden kukinta on ihastuttavan runsas. Kukkivat toukokuussa. Nämä tulppaanit ovat erinomaisia leikkokukkina ja kestävät huomattavasti aikaa.

 Toukokuussa kukkivat, keskikautiseksi luetut Triumph-ryhmän tulppaanit ovat eniten viljelty ryhmä Hollannissa – sitä viljellään lähes puolet koko maan tulppaanipelloista. Triumph-tulppaanit ovat risteytys aikaisista yksinkertaisista ja aikaisesta kerrotuista tulppaanista. Näin on saatu korkeampi yksinkertainen tulppaani tukevalla varella ja hieno, vähän kulmikas muoto kukkiin. Triumph-tulppaanit ovat säänkestäviä ja kukkivat toukokuusta eteenpäin. Todella kestäviä ja oikeassa paikassa monivuotisia tulppaaneja voi ihailla vuodesta toiseen. Triumph-ryhmän tulppaanit sisältävät leikko- ja puutarhalajikkeita.

Kukkasipulit viihtyvät kuohkeassa, vettä läpäisevässä maassa. Liian märässä ne mätänevät. Tulppaanien istutusaika riippuu syksyn lämpötiloista. Sipuleita ei kannata istuttaa ennen kuin lämpötila on pysyvästi alle 8 astetta, jotteivat ne innostu kasvamaan jo syksyllä. Pääsääntöisesti tulppaanit istutetaan syys-lokakuussa. Sipulit säilytetään viileässä ja kuivassa ennen istutusta. Tulppaanien istutussyvyys on noin kolme kertaa sipulin korkeus eli n. 10-15cm. Istutusväli 5-20cm.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio