Valmistaja: Lefeber

Keskiaikainen tulppaani, Darwin XXL
Golden Parade 15kpl

Tulipa
Tuotekoodi: 11986
Määrä 1-4 5+ 
Kappalehinta 10,30€ 8,24€
Alennus - 20%
Ei tällä hetkellä myynnissä

Tuotekuvaus:

Korkeus: 60cm
Määrä: 15
Koko: 14/16cm
Kukkimisajankohta: toukokuu -

Majesteettinen lajike. Korkea ja tukevavartinen, hyvä leikkona. Melko myöhäinen, kestävä. Supersipulit, jättikokoa 14/+cm

  Darwin-hybriidit ovat yksinkertaiset tulppaanit jotka kukkivat toukokuussa pitkillä varsilla, 50-70cm. Darwin-tulppaanit kukkivat yleensä vuodesta toiseen ja ovat aina yhtä kauniit. Kukat ovat suuria ja näyttäviä. Darwin-hybridit ovat keskiaikaisia kukkijoita eli ne kukkivat toukokuussa. Etenkin Apeldoorn -tulppaanit ovat varmoja talvehtijoita, ja kunhan muistaa lannoittaa niitä keväisin ennen kukintaa, pitkäikäisempiä kukkijoita saa tulppaaneista etsiä.

Kukkasipulit viihtyvät kuohkeassa, vettä läpäisevässä maassa. Liian märässä ne mätänevät. Tulppaanien istutusaika riippuu syksyn lämpötiloista. Sipuleita ei kannata istuttaa ennen kuin lämpötila on pysyvästi alle 8 astetta, jotteivat ne innostu kasvamaan jo syksyllä. Pääsääntöisesti tulppaanit istutetaan syys-lokakuussa. Sipulit säilytetään viileässä ja kuivassa ennen istutusta. Tulppaanien istutussyvyys on noin kolme kertaa sipulin korkeus eli n. 10-15cm. Istutusväli 5-20cm.Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio