Valmistaja: Lefeber

Myöhäinen tulppaani, Papukaija-
Double Rococo 10kpl

Tulipa
Tuotekoodi: 15215
Määrä 1-4 5+ 
Kappalehinta 10,20€ 8,16€
Alennus - 20%
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Korkeus: 50cm
Määrä: 10
Koko: 12/14cm
Kukkimisajankohta: toukokuu - kesäkuu

 

Hyvin erikoinen ja kaunis kerrottu kukka.

 

  Papukaija-tulppaani on erikoinen, näyttävä tulppaani jolla epätasaiset, röyhelöiset lehdet. Papukaija-tulppaanin korkeus vaihtelee 40-60cm ja ne kukkivat toukokuusta kesäkuuhun. Kukat ovat isoja ja painavia. Papukaija-tulppaaneja löytyy monessa erikoisissa väreissä. Muhkeat ja erikoiset kukat ilahduttavat pitkällä kukinnallaan. Paljon eri värejä ja lajikkeita! Näyttävä puutarhassa ja mainio leikkokukka.

Kukkasipulit viihtyvät kuohkeassa, vettä läpäisevässä maassa. Liian märässä ne mätänevät. Tulppaanien istutusaika riippuu syksyn lämpötiloista. Sipuleita ei kannata istuttaa ennen kuin lämpötila on pysyvästi alle 8 astetta, jotteivat ne innostu kasvamaan jo syksyllä. Pääsääntöisesti tulppaanit istutetaan syys-lokakuussa. Sipulit säilytetään viileässä ja kuivassa ennen istutusta. Tulppaanien istutussyvyys on noin kolme kertaa sipulin korkeus eli n. 10-15cm. Istutusväli 5-20cm.


Syksyllä istutettavat sipulit saapuvat varastolle syyskuun puolivälissä, jonka jälkeen ne lähetetään asiakkaille tilausjärjestyksessä.


Tilaukset lähetetään alkaen sunnuntaina, 15. syyskuuta, 2024.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio